Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Цитирай закона и конкретният текст или просто няма такъв?Аз поне съм цитирал конкретен текст, ти можеш ли да посочиш такъв или не(не знаеш, а само говориш наизуст това което си по -до-чул..)?

Ники, мики, това е без значение.Може да е инвестирал но вече не е негова, а какво е ставало след това ... само новият собственик знае ...

Фантазии имаш ти.При това не много грамотни
    Да добавя, че по закон фирмени МПС-та се прехвърлят договор и фактура без НОТАРЯЛНА ЗАВЕРКА !
    Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
      Да добавя, че по закон фирмени МПС-та се прехвърлят договор и фактура без НОТАРЯЛНА ЗАВЕРКА !
      Това е със сигурност така, ако я купуваш от търговец на автомобили, нерегистрирана, нов внос примерно и т.н. Все пак не ти трябва нотариус да купиш на човека стоката

Въпроса е важи ли ако е вече регистрирана с номера, талони и всичко на името на фирмата? Въпреки, че като се замисля, що да не важи все пак е фирма...
      Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
      Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Пролетта продадохме фирмения бус на друга фирма естествено регистриран само с договор и фактура!
        Нашата фирма Не се занимава с търговия на автомобили !

п.п.
        За завършен 3-ти клас втори срок, съм достатъчно грамотен !
        Last edited by vovata; d.m.y г., 17:41.
        Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
        159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
        NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщение
          ееее само той си я гледа неще да ни я покаже за да изплакнем и ние очетата
          Ето и няколко снимки.
          Click image for larger version

Name:	12049578_10207425678058505_6395369347807906849_n.jpg
Views:	1
Size:	78.7 Килобайта
ID:	2343659

Click image for larger version

Name:	12106702_10207425678498516_1610545233210359931_n.jpg
Views:	1
Size:	85.2 Килобайта
ID:	2343660
          Alfa Romeo 145 1.3 Boxer '95 - отиде си ...
          Alfa Romeo 155 1.8 T.S. 8V S.S. Silverstone '94 - Вече при друг ценител на модела
          Alfa Romeo 159 1.9 Ti 1.9 JTDm 16V '09

Comment

• Първоначално публикувано от troopa13 Покажи съобщение
            Ето и няколко снимки.
            [ATTACH]148385[/ATTACH]

[ATTACH]148386[/ATTACH]
            Честито!
            145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
            159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
            159 1.9jtdm 05г.

Comment

• До "alfa racer GTA" .
              1 - Има ли нещо лошо кола на 10 години да е боядисвана ( ако е качествено направена)
              2 - На старата ми алфа си бях махнал всички надписи отзад. Не беше от: "блъскани, възстановявани и боядисвани автомобили". Просто така ми хареса.
              3- Какви пчелни пити ти в час ли си. Не виждаш ли, че има челен кулер и е преправяна.
              4,5,6 - Червените конци и фолиото може и да му харесат на някого. Никой не е написал, че са оригинални. Нали е прясно боядисана - как има разминаване калник и броня ? Не съм сигурен, че си добър юрист .
              Пичага, ти дори не си видял колата на живо, а плюеш. Големи специалисти станахте всички. Кой знае каква "алфа" караш. Не се заяждам с никого, даже рядко пиша в този форум. Отказал съм се точно заради такива като теб. Няма тема в тоя форум, която да не е провал. Евала ! PS - Не съм собственик на сивата алфа и дори не знам на кого е.
              It's not how you stand by your car,it's how you race your car.

Comment

• Това, че ако няма надписи по багажника е удряна е пълна глупост. Нима ако искаш не можеш да си намериш надписи и да си ги възстановиш ли ? На моята лично съм си махнал всички надписи (пазя ги в гаража подреденки) поради единствената причина че задницата ми допада повече когато е изчистена от буквите. Пребоядисана .... и какво лошо има, да добре възможно е да е имала удар и човека да я е боядисал цялостно за да няма разлики или за заличаване на драскотини, та ако е направена добре дори и след лек удар ако няма видими забележки и при каране не се усеща да има някакво посукване какъв е поблема ? Лично аз ако си търсех 159 щях да отида да видя тази.

П.С: Да отбележа че и аз нямам нищо общо нито с колата нито със собственика.
                147 1,6 105к.с. 2002г.

Comment

• Проблем няма.
                  Аз отбелязвам "особеностите" които човека да има предвид.Аз не ходих и защото търсех големия двигател.Отделно не ми хареса отпред, че е "преправяна"...

А той ако я хареса преди това същият ден на продажбата да си я провери най-малкото в КАТ дали няма запор върху нея.Че през нотариус продажбата минава безпроблемно, ама след това не може да се регистрира нито с нито без договор от нотариус в КАТ...

Електро успокой се бре.Новата "Джулия" ако ми хареса ще я имам още преди ти да си я помирисал ...ако не ще чакам "Алфета" ...

---------------------------------------------------

Троопа честито, колата е перфектна ...
                  Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 20:44.

Comment

• Кефи ме в тази тема като се появи някоя гледана кола и се изкарва тотален гроб. А за тези, стъпили с поне две гуми на кантара на Надин, се мисли, че са голяма оферта. Конкретно за тази сивата на колегата "1912" има страшно много писано в този раздел. Била е базова и я е направил по негов вкус с доста средства. Който има мерак да търси стари мнения и ще види как е изглеждала.
                    Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
                    Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
                    Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                      Читавото както каза Явор,изчезва за дни.
                      Ти искаш ли си надписите за задната броня,че имаше 7-8 удара отзад,и на каря ми писна да ги лепя всеки път,та си седят на едно място,и те чакат !!!!!!

---------- Post added at 11:52 ---------- Previous post was at 11:52 ----------

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                      Не съм я виждал на живо, макар че съм близо, тъй като докато си търсех(по същото време когато бе публикувана обявата) вече се бях научил да преценявам/отсявам само по снимки и след това ако ми хареса по снимки да ходя на място за оглед.

Та тази

1.е прясно боядисана
                      2. от всички надписи отзад(общо три надписа": "159", 1.9", "JTDm") няма нито една .Обикновено се случва при блъскани, възстановявани и боядисвани автомобили..

3. Има нещо смущаващ н о във визията й отпред и отзад.
                      Отпред за първи път виждам халогенките да са ЗАД решетките тип "пчелна пита"(ако изобщо са халогенки).Предната броня е нетипично оформена за 159-ка.Направи сравнение с други снимки от предна броня на АР 159 и на тази от обявата.
                      На мен лично и задната част ми се струва нетипична.Изобщо цялата кола е с някакви нетипични линии които на мен ми се струват твърде "остри" и не толкова плавни и преливащи се като на останалите 159-ки.
                      4.Тези червени конци по волана и част от тапицерията са някаква самодейна дейност в стил "направи си сам"...

5.много "карбоново" фолио има лепено по нея в салона, а не зная да има такава възможност от завода... тоест най-вероятно това е евтиния вариант да се прикрият дефекти ...

6. на фронталната снимка отпред си личи сериозно разминаване на лява предна броня с преден ляв калник(гледана отсрещу нея) ...

Иначе "лъщи" ама само дотам май е хубавото ...

Отделно пише една глупост "Автомобилът е фирмен и не е необходимо да се ползва нотариус"... Е как аджеба ще се прехвърли собствеността...???

Единствено може ако не е с българска регистрация, а с чужда и е на фирма...Това обаче може да доведе до много проблеми за кандидат собственика, който може да си остане само "кандидат" с похарчени пари, но без собственост ...
                      Не е ясно дали този автомобил не е запориран или дали е предмет на осбен залог, защото и това го има ...

Ето извлечение от ЗДвП:
                      Ти къде видя халогени,зад пчелни пити ????? Колата беше на Ники от Пловдив,хубава е,но е 120 коня......напъната естествено
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от assassin's Покажи съобщение
                        Читавото както каза Явор,изчезва за дни.
                        Да попитам тогава за тази:
                        http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=69151

Читава ли е според теб?
                        A20DTH ЖТД ама не баш
                        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Преди я коментирахме , да . В страшно удобно място в София ми е колата , дано да имам повече време тези дни да я погледна и разбира се човека да се навия да я закача да погледна за какво е engine check дето се виждаше че свети на предишните снимки , ако не са го оправили де ..

Моля коментара да ми бъде изтрит .. нямам представа защо съм написал това тук .. Извинявам се
                          Last edited by alfa_romeo_forever; d.m.y г., 08:30.
                          Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
                          Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..

Comment

• Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
                            Преди я коментирахме , да . В страшно удобно място в София ми е колата , дано да имам повече време тези дни да я погледна и разбира се човека да се навия да я закача да погледна за какво е engine check дето се виждаше че свети на предишните снимки , ако не са го оправили де ..

Моля коментара да ми бъде изтрит .. нямам представа защо съм написал това тук .. Извинявам се
                            engine checka свети, защото не е запалена.

Comment

• Bo няма друга работа и си прави гаргара ...

Освен това автомобила доколкото знам от писаното от собственика й вече е във Варна.Може би по уговорка може да се погледне и във София.

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                                Bo няма друга работа и си прави гаргара ...

Освен това автомобила доколкото знам от писаното от собственика й вече е във Варна.Може би по уговорка може да се погледне и във София.
                                Искам да видя какво не ѝ е читавото на тази кола.
                                Ако искаш и ти може да се включиш, за да видим защо един читав екземпляр (а може би не...) стои толкова дълго на обява. Нали цената е без значение? Важна била да е читава колата, за да не се задържала.
                                За това искам да видя просто коментарите върху този автомобил.
                                A20DTH ЖТД ама не баш
                                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Working...
                                X